Contact & Nieuws

VRAGEN OVER ONZE CLUB?

VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN!

Contactformulier

 

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? We horen het graag! Vul het formulier hiernaaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Het inschrijfformulier kun je hieronder downloaden.

 

 

 

 

 

Het ingevulde formulier kun je opsturen naar secretariaat@bcculemborg.nl.

 
 
 
 

BEZOEKADRES

SPORTHAL INTERWEIJ

Sportlaan 1

4102 HM Culemborg

 

 

E. info@bcculemborg.nl

BEZOEKADRES

SPORTHAL PARIJSCH

Zuiderupsvlinderlaan 2-8

4105 TC Culemborg

 

 

E. info@bcculemborg.nl

POSTADRES

BADMINTONCLUB CULEMBORG

p/a Lindenboom 6

4101 WH Culemborg

 

 

T. 0345 520 888

E. secretariaat@bcculemborg.nl

 

Meest gestelde vragen:

Kan ik een keer meespelen?

Jazeker, stuur een e-mail naar info@bcculemborg.nl en wij laten je weten wanneer je het beste een keer kunt meespelen. De eerste drie keer kun je gratis meespelen om te besluiten of je lid wil worden.

 

Hoe word ik lid?

Van de pagina ''prijzen'' kunt u het inschrijfformulier downloaden. Vul deze in en stuur hem naar secretariaat@bcculemborg.nl of geef het ingevulde formulier aan de secretaris. De secretaris stuurt je dan een aanmeldingsbrief die cc wordt gestuurd aan de penningmeester. De penningmeester zorgt ervoor dat de betaling geregeld wordt.

 

Wat zijn de kosten?

Voor de kosten zie de pagina ''prijzen''. Stel je wil spelen op dinsdag- en vrijdagavond, wil competitie spelen en hier ook training voor krijgen. En je wil spelen met een nylon shuttle. Dan zijn de kosten € 189 contributie + € 95 competitie en training = € 284 per jaar.

 

Bij wie kan ik terecht als ik vragen heb?

Wanneer je vragen hebt kun je de bestuursleden aanspreken of je kunt een e-mail sturen naar info@bcculemborg.nl.

 

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Om je lidmaatschap op te zeggen kun je e-mail sturen naar secretariaat@bcculemborg.nl. De secretaris stuurt je dan een afmeldingsbrief die cc wordt gestuurd aan de penningmeester. De penningmeester zorgt ervoor dat de betaling stop wordt gezet. Je kunt per kwartaal opzeggen. Je moet minimaal 1 maand voor aanvang van het nieuwe kwartaal opzeggen.

Nieuws

4 augustus 2017 Grote clubactie 2017

 

Op 16 september 2017 start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2017.

Vanaf die dag mogen alle lotenverkopers (clubleden) langs de deuren gaan of

langs vrienden en familie om loten te verkopen.

 

 

 

17 juni 2018 Pasavond clubkleding in sporthal Interweij

 

Aanstaande dinsdagavond 19 juni kun je tussen 19:00 en 20:00 clubkleding passen en bestellen. Jacqueline van Staveren is dan present met de paskleding en zal je bestelling opnemen. Je kunt niet met contant geld betalen, maar alleen overmaken naar de bankrekening van de vereniging. De kleding wordt aan het begin van het volgende speelseizoen geleverd.

 

 

 

17 juni 2018 Badminton in de zomermaanden

 

Het einde van het speelseizoen is in zicht. Op vrijdag 29 juni is de laatste speelavond in Interweij... en dan beginnen we weer met de reguliere speeltijden op 28 augustus. Maar niet getreurd, ook dit jaar kun je in de tussentijd terecht op dinsdagavond van 20:00 tot 22:00. Hou de website en Facebook in de gaten voor de jusite data.

 

 

 

15 augustus 2017 Start badmintonseizoen!

 

Het nieuwe badmintonseizoen 2017-2018 gaat van start op dinsdagavond 22 augustus 2017, woensdagochtend 23 augustus 2017, vrijdagavond 25 augustus 2017 en voor het aangepast badminton start het seizoen op maandag 4 september 2017.

 

 

 

15 augustus 2017 Clubkleding is binnen!

 

Het ophalen van de clubkleding is door omstandigheden een week uitgesteld. Als je clubkleding hebt besteld dan kun je deze dinsdagavond 5 september ophalen bij Jacqueline van Staveren in Sporthal Terweijde. Heb je de clubkleding nog niet betaald dan verzoeken we je dit voor 25 augustus te doen.

 

 

 

18 juli 2017 In Memoriam Don Brandsma (1934-2017)

 

Een Dirty is niet meer: Don Brandsma (1934-2017)

Eens een Dirty, altijd een Dirty. Maar zelfs die hebben het eeuwige leven niet. Zondag overleed Don Brandsma, BCC'er van het eerste uur en lid van het roemruchte mannenteam The Dirty Old Men Club, kortweg de Dirtys.

Niet ieder clublid zal bekend zijn met het fenomeen. The Dirty Old Men Club is ook een wat vreemde naam voor een badmintonteam, maar omdat die naam toevallig op een verder wel leuke kledingapplicatie stond, hebben de spelers hem geadopteerd. Binnen de club is het beslist een eretitel, gedragen door een select aantal leden. De Dirtys was de naam van het mannenteam dat in 1973 voor het eerst werd samengesteld. Don Brandsma (Zwolle, 1934) was een van de spelers. In 1978 werden de Dirtys voor het eerst kampioen in hun klasse. Daar bleef het niet bij, ze konden nog een keer de vlag hijsen. Maar dan wel 23 (!) jaar later. In 2001, Don was 66, werd het team dat toen officieel Culemborg 9 heette, wederom kampioen. Naast spelen, ging het de Dirtys vooral om sfeer. Jarenlang zaten ze elke dinsdag in de sporthalkantine te kaarten, achter een tafel vol drankjes en hapjes. De Dirtys in huis betekende sfeer, altijd.

Don was in 1971 een van de eerste leden van de toen net opgerichte BCC. Naast speler, was hij jarenlang betrokken bij het bestuur. Ook was hij gerespecteerd afdelingsvoorzitter in district Centrum, in een periode dat de districten autonome organen waren en de vertegenwoordigers uit die districten samen het bondsbestuur vormden. Zijn inzet leverde hem het lidmaatschap van verdienste van de Nederlandse Badminton Bond op, een prestigieuze onderscheiding die hij overigens in 2009 weer inleverde omdat hij vond dat de bond zich unfair opstelde tegen een speler. Met deze opmerkelijke stap dwong hij veel respect af.

Don Brandsma is 83 jaar geworden. Met Don verliest BCC een betrokken, sportief en vooral uiterst plezierig clublid.

 

(tekst aangeleverd door Bram van Schaik)

 

 

 

11 juli 2017 Teamindeling jeugd 2017-2018

 

Team J1 - Onder 19 mix, klasse 2, afdeling 1

Freek van der Hoeff, Ezra Heikamp, Richard van Sterkenburg, Nika van Meegdenburg.

 

Team J2 - Onder 19 mix, klasse 2, afdeling 2

Anne van der Meulen, Pim Jansen, Ferry Hopstaken, Emma Jonker.

 

Team J3 - Onder 17 gemengd, klasse 2, afdeling 1

Max Borgdoff, Rens van Hattem, Amaryllis de Vries.

 

Team J4 - Onder 15 mix, klasse 1, afdeling 2

Wouter Hoven, Hidde van Zoggel, Inger Pothuizen, Marit Pothuizen.

 

Team J5 - O13-11 gemengd, afdeling 1

Lizan Daemen, Vera Meuwissen, Luuk Benschop, Silvester Polak.

 

Reservespelers:

Wytske Zevenboom U17, Bram Rohof U11, Daan Dersjant U15, Nader Kos U11, Mark Ouwerkerk U17, Teun Buwalda U17, Gregory de Vries U15, Jan Herscheid U19, Wouter Geraedts U15, Maarten Lucassen U15, Zara Heikamp U13.

Copyright @ BCCulemborg.

Get in touch: