Contact & Nieuws

VRAGEN OVER ONZE CLUB?

VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN!

Contactformulier


Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? We horen het graag! Vul het formulier hiernaaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Het inschrijfformulier kun je hieronder downloaden.


Het ingevulde formulier kun je opsturen naar secretariaat@bcculemborg.nl.

 
 
 
 

BEZOEKADRES

SPORTHAL INTERWEIJ

Sportlaan 1

4102 HM CulemborgE. info@bcculemborg.nl

BEZOEKADRES

SPORTHAL PARIJSCH

Zuiderupsvlinderlaan 2-8

4105 TC CulemborgE. info@bcculemborg.nl

POSTADRES

BADMINTONCLUB CULEMBORG

p/a Lindenboom 6

4101 WH CulemborgT. 0345 520 888

E. secretariaat@bcculemborg.nl


Meest gestelde vragen:

Kan ik een keer meespelen?

Jazeker,  stuur een e-mail naar info@bcculemborg.nl en wij laten je weten wanneer je het beste een keer kunt meespelen. De eerste drie keer kun je gratis meespelen om te besluiten of je lid wil worden. 


Hoe word ik lid?

Van de pagina ''prijzen'' kunt u het inschrijfformulier downloaden. Vul deze in en stuur hem  naar secretariaat@bcculemborg.nl of geef het ingevulde formulier aan de secretaris. De secretaris stuurt je dan een aanmeldingsbrief die cc wordt gestuurd aan de penningmeester.  De penningmeester zorgt ervoor dat de betaling geregeld wordt.


Wat zijn de kosten?

Voor de kosten zie de pagina ''prijzen''.  Stel je wil spelen op dinsdag- en vrijdagavond, wil   competitie spelen en hier ook training voor krijgen. En je wil spelen met een nylon shuttle. Dan zijn de kosten €  189 contributie + € 95 competitie en training = €  284  per jaar.


Bij wie kan ik terecht  als ik vragen heb?

Wanneer je vragen hebt kun je de bestuursleden aanspreken of je kunt een e-mail sturen naar info@bcculemborg.nl.


Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

Om je lidmaatschap op te zeggen kun je e-mail sturen naar secretariaat@bcculemborg.nl. De secretaris stuurt je dan een afmeldingsbrief die cc wordt gestuurd aan de penningmeester. De penningmeester zorgt ervoor dat de betaling stop wordt gezet. Je kunt per kwartaal opzeggen. Je moet minimaal 1 maand voor aanvang van het nieuwe kwartaal opzeggen.   

                         Nieuws

07 februari 2019          Bloemen voor badmintonkampioenen BCC


Het tweede team van Badminton Club Culemborg heeft op overtuigende wijze de titel gepakt in de vijfde divisie. De kampioenen werden tijdens de dinsdagse trainingsavond van BCC in sporthal Interwey in het zonnetje gezet.

 

Van de zeven teamleden waren er vier van de partij: Stefan Baumgartner, Rick Paap, Chantal Frowijn en Isabelle Baumgartner (vlnr) kregen bloemen van het bestuur en applaus van de andere clubleden. Elma van Munster, Mike van Nunen en Trees Paap waren afwezig maar delen eveneens in de feestvreugde. Volgend seizoen komen de Culemborgers uit in de vierde divisie. Dat is één klasse lager dan het eerste team, dat met nog één ronde te gaan op een keurige derde plek staat.

 

Foto: John Verhagen
Copyright @ BCCulemborg.

Get in touch: