Sponsoring

Sponsoring


Contactpersonen: 


Johan Wouters/Henk Matena


Bereikbaar via: 


secretariaat@bcculemborg.nl 


Het volledige document: 

Als Badminton Club is het lastig om altijd rond te komen. Onze kosten liggen m.n. op gebied van zaalhuur, shuttles en training. De betaalbaarheid van de sport voor de leden staat echter voorop. Dus het bestuur streeft ernaar om de contributie zo beperkt mogelijk te houden.

Sponsoring is een mogelijkheid om de beperkte financiële middelen aan te vullen. Wij zoeken contactpersonen met een ingang naar bedrijven/instellingen, die ons als club zouden willen sponsoren. Het is makkelijker om met een “kruiwagen” ergens binnen te komen, dan ergens simpelweg aan te kloppen. Dus als jullie iemand kennen in het bedrijfsleven of elders, waarmee wij een gesprek over sponsoring zouden mogen aangaan, dan horen wij dat graag!

Overigens willen wij sponsoring niet zien als zomaar geld schenken aan onze club. Maar wij zoeken ook naar mogelijkheden om bedrijven/instellingen van dienst te zijn. Onder het motto: voor wat hoort wat. Zo zou BCC een gesponsorde strippenkaart voor het personeel kunnen aanbieden, een trainings-/spelavond voor het personeel, shirtsponsoring, andere vormen van publiciteit. Ideeën zijn welkom.

Aanbiedingen BadmintonWorld: