Sponsoring

Sponsoring


Contactpersonen: 


Johan Wouters/Henk Matena


Bereikbaar via: 


secretariaat@bcculemborg.nl 


Het volledige document: 

Als Badminton Club is het lastig om altijd rond te komen. Onze kosten liggen m.n. op gebied van zaalhuur, shuttles en training. De betaalbaarheid van de sport voor de leden staat echter voorop. Dus het bestuur streeft ernaar om de contributie zo beperkt mogelijk te houden.

Sponsoring is een mogelijkheid om de beperkte financiële middelen aan te vullen. Wij zoeken contactpersonen met een ingang naar bedrijven/instellingen, die ons als club zouden willen sponsoren. Het is makkelijker om met een “kruiwagen” ergens binnen te komen, dan ergens simpelweg aan te kloppen. Dus als jullie iemand kennen in het bedrijfsleven of elders, waarmee wij een gesprek over sponsoring zouden mogen aangaan, dan horen wij dat graag!

Overigens willen wij sponsoring niet zien als zomaar geld schenken aan onze club. Maar wij zoeken ook naar mogelijkheden om bedrijven/instellingen van dienst te zijn. Onder het motto: voor wat hoort wat. Zo zou BCC een gesponsorde strippenkaart voor het personeel kunnen aanbieden, een trainings-/spelavond voor het personeel, shirtsponsoring, andere vormen van publiciteit. Ideeën zijn welkom.

Aanbiedingen BadmintonWorld: 

Vanaf maandag 17 februari gaan wij samen met PLUS Giel Smits Culemborg een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze PLUS supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

 

Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen, bij de PLUS Giel Smits Culemborg, een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze PLUS inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/plusculemborg wordt je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

 

Het leuke aan deze actie is, dat je geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling sponsort PLUS Giel Smits Culemborg onze clubkas. Ga daarom vanaf 17 februari naar PLUS Giel Smits Culemborg en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

 

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!