NIEUWS

Badminton


Senioren Kampioenschappen (RSK) in zeven regio's gaan niet door.


In de huidige omstandigheden is het voor de regioteams erg lastig om op een verantwoorde en veilige wijze een RSK te organiseren.

De RSK is in iedere regio jaarlijks een van de hoogtepunten waar veel spelers, trainers, begeleiders en vrijwilligers elkaar ontmoeten. In de huidige situatie is het echter bijna niet mogelijk om een goed RSK te realiseren. Een aantal gemeenten stelt hoge eisen aan het organiseren van evenementen in deze tijd en met minder vrijwilligers die willen/kunnen helpen is dit niet haalbaar.

Een RSK trekt spelers van tientallen verenigingen naar een locatie en dat is nog niet wenselijk. Tijdens de competitie is het aantal mensen in een sporthal lager en zijn de richtlijnen beter te reguleren.


    Overige afgelaste toernooien
    12 en 13 september het jeugdtoernooi van BC SCC
    26 en 27 september het jeugdtoernooi van BC Schollevaar
    3 en 4 oktober het jeugdtoernooi van BC Lansingerland
    17 en 18 oktober JM AmersfoortVrijwilligers. Elke club is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Actieve leden die zich voor tal van taken binnen de club willen inzetten zorgen ervoor dat iedereen een prettige tijd kan hebben. Bij BCC zijn maar liefst 10 vrijwilligers regelmatig in de weer.

Wil jij je ook aanmelden als vrijwilliger doe dat dan via de contact pagina.

BADMINTON CLUB CULEMBORG


INTERWEIJ


Sporthal Interweij
Sportlaan 1, 4102 HM,
Culemborg


PARIJSCH


Sporthal Parijsch
Eendenkooi 3, 4105 TZ,
Culemborg


SECRETARIAAT


Postadres secretariaat
Maasweg 26, 4105 ZL,
Culemborg


BADMINTON
DE LEUKSTE
EN SNELSTE
RACKET SPORT