CORONA

Nieuws


Corona


Beste leden van BCC,
Even een kleine update van het coronafront. Volgens onderstaande berichtgeving van Badminton Nederland kunnen we per 19 november weer gewoon op de baan trainen met vieren. Laten we dat dan ook doen samen. Op die manier blijven we in conditie.

Badminton Nederland: Corona update - situatie na persconferentie 17 november

Woensdag 18 november, 11:32 uur
Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 17 november jl. maakte het kabinet kenbaar dat we per 19 november terug gaan naar de maatregelen zoals die gelden sinds het instellen van de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober 2020.

De jeugd tot achttien jaar mag blijven sporten in teamverband zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen.
Alle regels die gelden voor het beoefenen van onze sport binnen de huidige maatregelen zijn te vinden in het Badmintonprotocol. Dus met ingang van aanstaande dinsdag vangen alle reguliere trainingen gewoon weer aan!!!

Voor de recreanten onder ons: ook op dinsdag en vrijdag wordt er getraind.

Blijf in conditie en onderhoud het sociale contact!

Namens het bestuur en de technische commissie van Badminton Club Culemborg.Vrijwilligers. Elke club is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Actieve leden die zich voor tal van taken binnen de club willen inzetten zorgen ervoor dat iedereen een prettige tijd kan hebben. Bij BCC zijn maar liefst 10 vrijwilligers regelmatig in de weer.

Wil jij je ook aanmelden als vrijwilliger doe dat dan via de contact pagina.

BADMINTON CLUB CULEMBORG


INTERWEIJ


Sporthal Interweij
Sportlaan 1, 4102 HM,
Culemborg


PARIJSCH


Sporthal Parijsch
Eendenkooi 3, 4105 TZ,
Culemborg


SECRETARIAAT


Postadres secretariaat
Maasweg 26, 4105 ZL,
Culemborg


BADMINTON
DE LEUKSTE
EN SNELSTE
RACKET SPORT